Accendo
Accendo

Em reconec con una d’aquelles persones privilegiades que, al llarg de la nostra trajectòria professional, hem tingut la fortuna de treballar en allò que ens apassiona!  Efectivament, em sento satisfeta  i compromesa amb la comesa d’ajudar a les persones i les organitzacions a assolir el seu màxim potencial i a evolucionar per crear entorns de treball més humans i eficients.

Durant més de 20 anys he treballat per a diferents empreses d’àmbit local i internacional (Compagnie General de Radiologie, CGR, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Saba-abertis), en la darrera etapa dirigint àrees de Desenvolupament de Recursos Humans i de Comunicació Interna.  Això m’ha proporcionat una bona experiència en àmbits com la formació, el desenvolupament de persones i del lideratge, la gestió del canvi i la comunicació interna, i, sobretot, la oportunitat d’aprofundir en les claus que inspiren el comportament i la interrelació de les persones en les organitzacions.

La meva conclusió sobre això és que, en general, les persones tenim una bona capacitat per a comprendre i acceptar racionalment conceptes, models, noves tendències o normes. La dificultat està, normalment, en integrar en la nostra manera natural de fer les coses els nous conceptes i models apresos; és a dir, en canviar realment el nostre comportament.  Amb freqüència escolto manifestacions com ara “...conec les claus per a treballar millor amb el meu equip, per a comunicar-me millor amb els meus col•laboradors, amb la meva família, amb els meus amics; però finalment no ho aconsegueixo...”.

Les valuoses experiències viscudes durant la meva trajectòria professional anterior em van portar, en 2007, a co-fundar accendo juntament amb Pedro, un nou projecte professional específicament enfocat en la formació experiencial i el coaching, mètodes que, per separat o combinats, crec que constitueixen una de les eines més poderoses que tenim els adults per a integrar aprenentatges i transformar realment les nostres actituds i comportaments.

M’he format amb postgraus de Comunicació Organitzacional (Universitat de Barcelona-Les Heures) i Direcció i Desenvolupament de Persones (ESADE). Així mateix, m’he format com a Executive Coach en l’Escuela Europea de Coaching, tot obtenint l’acreditació ACTP de la International Coach Federation (ICF). Posteriorment he realitzat el programa superior de Co-Active Coaching, del Coaches Training Institute (CTI) i el de Coaching d’Equips, Organizational Relationships and System Coaching del Center for Rigth Relationship (CRR).

Ajudem a desenvolupar persones i organitzacions